Yritysjuhlat

Hoidamme satojen yritysten tapahtumia, joissa tarvitaan tekniikkaa tai musiikkipalvelua. Mitoitamme aina oikean kokoiset tekniset ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan. Näin yritys säästää teknisissä kustannuksissa. Kauttamme saat ammattitaitoiset dj:t, ääniteknikot, esiintyjät, juontajat ja bändit. Käymme tarkasti läpi musiikki- ja tekniikkatoiveet. Noudatamme tarkasti haluttua musiikkilinjausta ja teknisiä ratkaisuja. Kauttamme saat myös tapahtuman juhla- ja esiintymisvalot.

Tässä muutamia suosittuja paketteja:

1. esimerkkipaketti

Dj + dj-soittimet + musiikkilinjan mukainen levystö + äänentoisto + tarvittavat johdot + asennukset + kuljetukset. Sopii hyvin yritysjuhliin ja promotilaisuuksiin.

2. esimerkkipaketti

Dj + dj-soittimet + karaokelaitteet + vetäjä + tilaisuuden musiikkilinjan mukainen levystö + äänentoisto + tarvittavat johdot + asennukset + kuljetukset. Dj ja karaoke vuorottelevat halutun aikataulun mukaan.

3. esimerkkipaketti

Äänentoisto + mikseri (oman musiikkilähteenne liittämiseen) + langaton mikrofoni tai headset. Sopii hyvin yritystilaisuuksiin, promotilaisuuksiin ja messuille. Edullinen ratkaisu hoitaa tilaisuus onnistuneesti.

4. esimerkkipaketti

Bändi & esiintyjä + tilaan sopiva äänentoisto + juhlavalot + tarvittavat tekniset ratkaisut + asennukset ja kuljetukset.


Tarvittaessa saat kauttamme valo- ja esitystekniikan edullisesti. Annamme mielellämme lisätietoa ja räätälöimme teille sopivan paketin. Ota yhteyttä!

Usein kysytyt kysymykset

Vuokra-aika on hyvin joustava. Voit esimerkiksi hakea tuotteet perjantaina ja palauttaa esimerkiksi sunnuntaina tai maanantaina.

Vaikka laitteemme ovat hyvin helppokäyttöisiä, palveluun sisältyy aina käyttökoulutus. Ongelmatilanteessa tavoitat meidät puhelimitse 24/7.

Laitteemme ovat hyvin helppokäyttöisiä, eli et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Halutessasi kuitenkin saat meiltä opastuksen laitteiden käyttöön.

Vuokraaminen on edullista oikein mitoitetulla paketilla! Tyypillinen tapahtuma onnistuu jo pelkillä langattomilla mikeillä, äänentoistolla ja valoilla. Saat nämä kätevästi yhdessä paketissa meiltä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Dj-palvelu

Catering-palvelut

Kuvatekniikka

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Pyydä tarjous, niin räätälöimme sinulle täydellisen palvelupaketin tapahtumaasi varten.

Tarjouspyyntö