Tapahtumat & juhlateltat

Oletko järjestämässä juhlia joissa halutaan olla ulkona? Tarvitsetko telttakatosta pitopalvelulle? Onko yrityksenne juhlissa tupakkapaikka ulkona?

Tapahtumat ulkona ovat parasta mitä kevät ja kesä voivat tarjota, mutta Suomen sää voi olla arvaamaton. Kannattaa siis vakuuttaa juhlat säätä vastaan ja tilata juhlateltta.

Näppärä pop-up teltta voidaan pystyttää muutamassa minuutissa ja se toimii mukavana oleskelutilana myös tuulella ja sateella.

Telttoja yhdistämällä saadaan jopa 200 henkilön juhlatilat.

Usein kysytyt kysymykset

Vuokra-aika on hyvin joustava. Voit esimerkiksi hakea tuotteet perjantaina ja palauttaa esimerkiksi sunnuntaina tai maanantaina.

Vaikka laitteemme ovat hyvin helppokäyttöisiä, palveluun sisältyy aina käyttökoulutus. Ongelmatilanteessa tavoitat meidät puhelimitse 24/7.

Laitteemme ovat hyvin helppokäyttöisiä, eli et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Halutessasi kuitenkin saat meiltä opastuksen laitteiden käyttöön.

Vuokraaminen on edullista oikein mitoitetulla paketilla! Tyypillinen tapahtuma onnistuu jo pelkillä langattomilla mikeillä, äänentoistolla ja valoilla. Saat nämä kätevästi yhdessä paketissa meiltä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Äänentoisto ja esitystekniikka

Yritysjuhlat

Catering-palvelut

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Pyydä tarjous, niin räätälöimme sinulle täydellisen palvelupaketin tapahtumaasi varten.

Tarjouspyyntö