Karaokejuontaja ja dj 400€

Karaokejuontaja ja dj

Valmis paketti sisältää kaiken mitä tarvitaan tapahtumaan tai juhlaan karaoken ja dj-musiikin osalta. Helppo tapa järjestää karaokeohjelmaa juhliin ja tapahtumiin.

Karaokejuontaja

Tarvittaessa saamme tapahtumaanne tai juhlaanne ammattilaisen, joka hoitaa karaokejuonnot ja dj-musiikin hoidon halutulla tavalla. Karaokejuontaja hoitaa asennukset ja kuljetukset, kaiken valmiina.

Saamme teille paikan tarpeiden mukaan oikean asetelman, jotta saatte hoidettua tapahtuman tai juhlan karaoken ja musiikin.

Karaokejuontaja + karaokesoitin + mikseri + mikrofonit

400€

Karaokejuontaja + karaokesoitin + mikseri + mikrofonit liitetään paikan äänentoistoon. Sisältää laajan karaokekappalevalikoiman

Karaokejuontaja + karaokesoitin + äänentoisto + mikseri + mikrofonit

600€

karaokejuontaja + karaokesoitin + mikseri + mikrofonit + äänentoisto. Sisältää laajan karaokekappalevalikoiman. Tv-monitori (karaokea varten) 40€ (asiakas voi käyttää omaa tv-ruutua tai videotykkiä, sisäänmeno HDMI)

Karaokejuontaja hoitaa kaiken tarvittavan

  • hoitaa juonnot
  • hoitaa tekniikan
  • tekee asennukset ja hoitaa kuljetukset
  • hoitaa sekä taustamusiikin, että dj-musiikin
  • jakaa lauluvuorot
  • vuorottelee karaoken ja musiikinsoiton halutulla rytmityksellä

Ottakaa yhteyttä, tehdään teidän juhlastanne mukava tapahtuma!

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä! Laitteella on lisäksi käytettävissä Spotify, jota asiakas voi käyttää omalla Spotify -tilillään.

Vuokra-aika on hyvin joustava. Voit esimerkiksi hakea tuotteet perjantaina ja palauttaa esimerkiksi sunnuntaina tai maanantaina.

Vaikka laitteemme ovat hyvin helppokäyttöisiä, palveluun sisältyy aina käyttökoulutus. Ongelmatilanteessa tavoitat meidät puhelimitse 24/7.

Laitteemme ovat hyvin helppokäyttöisiä, eli et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Halutessasi kuitenkin saat meiltä opastuksen laitteiden käyttöön.

Vuokraaminen on edullista oikein mitoitetulla paketilla! Tyypillinen tapahtuma onnistuu jo pelkillä langattomilla mikeillä, äänentoistolla ja valoilla. Saat nämä kätevästi yhdessä paketissa meiltä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Juhlavalot alkaen 20€

Kuvatekniikka

Yritysjuhlat

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Pyydä tarjous, niin räätälöimme sinulle täydellisen palvelupaketin tapahtumaasi varten.

Tarjouspyyntö