Juhlavalot alkaen 20€

Juhlavalot pieniin ja suuriin tapahtumiin

Juhlat ja tapahtumat saadaan näyttämään hyvältä oikealla valaistuksella!

Pienellä panostuksella saadaan juhlaan tai tapahtumaan oikeanlainen valaistus, joka tekee halutusta tilasta tunnelmallisen. Valot ovat helposti säädettävissä haluttuihin värisävyihin. Mitoitamme aina valaistuksen sopivaksi tilan mukaan. Pyydä tarjous!

Juhlavalot

Led-valot ovat hyvin suosittuja juhlissa ja tapahtumissa, niillä voidaan värjätä tila halutulla sävyllä. Samalla valot toimivat myöhemmin efektivaloina tanssia ajatellen.

12P HEX FLAT PAR 12x12W RGBWAUV 6in one LED erittäin tehokas Led

20€/kpl

Dotz Par 100W COB on tehokas LED heitin 25 tai 80° asteen kulmalla

25€/kpl

LED FLOOD HL-x18 QCL RGBW FLOOD 18x8W

35€/kpl

Efektivalot

Valot on haettavissa varastoltamme ja ne ovat helppokäyttöiset. Samalla annamme käyttökoulutuksen valoille. Valojen kuljetukset 50€ pääkaupunkiseudulla.

INNO SPOT ELITE 180W LED MOVING HEAD

50€/kpl

4kpl x 12P HEX FLAT PAR 12x12W RGBWAUV

80€/vuokraus

8kpl x 12P HEX FLAT PAR 12x12W RGBWAUV

150€/vuokraus

Valojen kuljetukset pääkaupunkiseudulla

50€

Led-valot sopivat hyvin hääjuhlaan ja tapahtumiin, joissa halutaan tilaan kaunis värisävy. Ota yhteyttä, tehdään teidän tapahtumanne tunnelmaan sopiva valaistus!

Juhlavalot nostamassa juhlan tunnelmaa ulkotiloissa

Usein kysytyt kysymykset

Vuokra-aika on hyvin joustava. Voit esimerkiksi hakea tuotteet perjantaina ja palauttaa esimerkiksi sunnuntaina tai maanantaina.

Vaikka laitteemme ovat hyvin helppokäyttöisiä, palveluun sisältyy aina käyttökoulutus. Ongelmatilanteessa tavoitat meidät puhelimitse 24/7.

Laitteemme ovat hyvin helppokäyttöisiä, eli et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Halutessasi kuitenkin saat meiltä opastuksen laitteiden käyttöön.

Vuokraaminen on edullista oikein mitoitetulla paketilla! Tyypillinen tapahtuma onnistuu jo pelkillä langattomilla mikeillä, äänentoistolla ja valoilla. Saat nämä kätevästi yhdessä paketissa meiltä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Äänentoisto ja esitystekniikka

Äänentoisto

Yritysjuhlat

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Pyydä tarjous, niin räätälöimme sinulle täydellisen palvelupaketin tapahtumaasi varten.

Tarjouspyyntö