Dj-palvelu

Dj ja juontajat tapahtumiin ja juhliin

Musiikki luo tunnelman. Ammatti-dj:n saa tapahtuman ja juhlan onnistumaan. Dj-palvelumme kattaa kaiken tarvittavan tekniikan, jonka tuomme mukanamme tai liitämme sen tapahtumapaikan äänentoistoon. Palveluun on helposti lisättävissä myös näyttävät juhlavalot.

Paketti 1: Dj-palvelu

400€

Dj-soittimet + haluttu musiikkilinjan mukainen levystö + kaikki tarvittavat johdot + mikrofoni + asennukset (tämä paketti vaatii että paikassa on oma äänentoisto, jota voidaan hyödyntää)

Paketti 2: Dj-palvelu + äänentoisto

550€

Äänentoisto (2kpl aktiivikaiuttimet kokoluokka 10-12”) + dj-soittimet + haluttu musiikkilinjan mukainen levystö + kaikki tarvittavat johdot + mikrofoni + asennukset. Sopii hyvin alle 100 henkilön juhliin.

Paketti 3: Dj-palvelu + äänentoisto

600€

Äänentoisto (2kpl aktiivikaiuttimet kokoluokka 12”- 15” + bassokaiutin) + dj-soittimet + haluttu musiikkilinjan mukainen levystö + kaikki tarvittavat johdot + mikrofoni + asennukset. Sopii hyvin yli 100:n henkilön tapahtumiin. 500€/keikka. 550€/keikka, mikäli otetaan erillinen bassokaiutin.

Juhlavalot

Led-juhlavaloilla saadaan pienellä panostuksella näyttävä ja tehokas juhlavalaistus. Valoilla saadaan tilaan toivotut värisävyt. Tarvittaessa valot ovat haettavissa varastoltamme ja asennuksen voi tehdä itse.

4kpl led-flat-valot

80€/vuokraus

8kpl led-flat-valot

150€/vuokraus

Usein kysytyt kysymykset

Voit varata DJ:n soittamaan maksimissaan 5 tunniksi.

Kyllä! Räätälöimme tapahtumallesi sopivan paketin toiveittesi mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kyllä! Suosittelemme tapahtuman tyylistä riippuen sopivia soittajia, joista asiakas pääsee valitsemaan mieluisimman.

Vuokraaminen on edullista oikein mitoitetulla paketilla! Tyypillinen tapahtuma onnistuu jo pelkillä langattomilla mikeillä, äänentoistolla ja valoilla. Saat nämä kätevästi yhdessä paketissa meiltä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Äänentoisto ja esitystekniikka

Catering-palvelut

Juhlavalot alkaen 20€

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Pyydä tarjous, niin räätälöimme sinulle täydellisen palvelupaketin tapahtumaasi varten.

Tarjouspyyntö