Catering-palvelut

Mielestämme tärkein asia menun suunnittelussa on luoda tilaisuuteen sopiva ruokatuote. Catering Ceidas on vuosien varrella kehittänyt tyylin toteuttaa onnistuneita tilaisuuksia, ja asiakkaiden tarpeiden vaihdellessa haluamme modifioida sen kunkin tilaisuuden tunnelmaan ja luonteeseen sopivaksi. Yleisen kiinnostuksen kasvaessa ruokaa kohtaan myös asiakkaiden vaatimustaso kasvaa. Tämän positiivisen ongelman haluamme ratkaista.

Ruokatuotteen täytyy myös olla tasapainossa. Kokemuksella ja ammattitaidolla, mutta nuorekkaasti lähestyen. Klassisen keittiön makuja kunnioittaen, mutta modernein valmistustavoin ja mielikuvituksellisesti. Kotimaisia raaka-aineita vaalien, mutta hyvällä maulla muualta lainaamalla. Näin saavutamme tasapainon, joka auttaa toteuttamaan tilaisuutenne juuri haluamallanne tavalla!

Juha-Matti Sainio
041 505 9390
juhis@cateringceidas.fi
www.cateringceidas.fi

Usein kysytyt kysymykset

Vuokraaminen on edullista oikein mitoitetulla paketilla! Tyypillinen tapahtuma onnistuu jo pelkillä langattomilla mikeillä, äänentoistolla ja valoilla. Saat nämä kätevästi yhdessä paketissa meiltä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Yritysjuhlat

Tapahtumat & juhlateltat

Äänentoisto ja esitystekniikka

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Pyydä tarjous, niin räätälöimme sinulle täydellisen palvelupaketin tapahtumaasi varten.

Tarjouspyyntö