Äänentoisto ja esitystekniikka

Esitystekniikan ja äänentoiston vuokraus Helsinki

Vuokraa äänentoisto ja esitystekniikka edullisesti. Restlessin avulla saat järjestettyä edullisesti ja joustavasti vaikuttavan esitystekniikan juhlaan tai tapahtumaan. Tarvittaessa hoidamme tekniikan kuljetuksen ja teemme asennukset sekä teknikon työt toivotussa aikataulussa. Pyydä tarjous!

Valikoimamme on suunniteltu tarjoamaan kattavat ratkaisut erilaisiin juhliin ja tapahtumiin. Meiltä löytyy huippuluokan äänenvahvistimia, miksereitä, mikrofoneja ja kuvatekniikkaa, unohtamatta edullisia juhlavaloja. Tutustu vuokrattaviin laitteisiin alta.

Vuokraa äänentoisto

Etsitkö laadukasta äänentoistojärjestelmää seuraavaan tapahtumaasi? Meiltä löydät huippuluokan äänentoistoratkaisut kaikkiin tarpeesiin. Tutustu valikoimaamme:

JBL PRX 712
JBL PRX 715
JBL PRX 718 XLF S
JBL EON 610
RCF ART 312A

Vuokraa mikseri

Olipa kyseessä pieni kokoontuminen tai suuri live-tapahtuma, meillä on oikeat ratkaisut äänenhallintaan. Vuokraa mikseri meiltä ja varmista, että tapahtumasi ääni on laadukas ja täydellisesti miksattu. Tutustu suosituimpiin mikserimalleihimme:

SOUNDCRAFT EPM6 6 monokanavaa / 2 stereokanavaa
SOUNDCRAFT SI EXPRESSION 2 24 kanavaa
MACKIE DL806 8-CH Digital LIVE Ipad Control

Mikä on mikseri? (avautuu uudessa välilehdessä)

Vuokraa mikrofoni

Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia mikrofoneja, jotka sopivat niin puheiden, laulun kuin soitinten äänittämiseen. Vuokraa mikrofoni meiltä ja varmista, että äänesi kuuluu selkeästi ja laadukkaasti. Valikoimamme sisältää:

SHURE 58
SHURE 57
SHURE BETA 52
AKG DMS TETRAD MIKROFONI D5 + HEADSET
SENNHEISER LANGATON SETTI (823-832MHz)
SENNHEISER HEADSET SK100
AKG C1000S
AUDIO-TECHNICA AT 2031
AKG D 40
AKG D 112
AKG C 430

Vuokraa esitystekniikka

Tarjoamme monipuolisen valikoiman esitystekniikkaa, joka kattaa kaikki tarpeesi äänen ja kuvan osalta. Meiltä löydät alan johtavien valmistajien laitteet, jotka takaavat tapahtumasi onnistumisen. Vuokraamalla esitystekniikan meiltä voit olla varma, että yleisösi saa nauttia huippulaatuisesta ääni- ja visuaalisesta kokemuksesta. Valikoimamme sisältää:

PIONEER DJ-SOITTIMET + MIKSERIT
GLOBAL TRUSSI 4-PISTE
GLOBAL TURSSI KULMAT
KÖNIG & MEYER KAIUTINJALAT + MIKROFONIJALAT
KAUKOKAAPELI
LAVAHAUT
XLR-JOHDOT
VIRTA JOHDOT + ADAPTERIT
VIDEOTYKIT 3000 – 6000 ANSI lumenia
ESITYSPINNAT 100”- 4,27m x 6m
TV-MONITORIT 42” – 65”
MOLTON 6M X 3M
DB 12 ACTIVE DIRECT BOX
KARAOKESOITTIMET + KARAOKELEVYSTÖ

Joustava palvelu

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja teknistä osaamista.

Vuokraukseen kuuluu aina kaikki tarvittavat johdot. Vuokraa laitteet esimerkiksi perjantaina ja palauta vasta maanantaina ilman lisäveloitusta. Tarvittaessa saatte käyttökoulutuksen laitteiden käytöstä. Annamme mielellämme lisätietoa ja räätälöimme teille sopivan paketin. Ota yhteyttä!

Tapahtuman äänentoisto ja esitystekniikka ulkona

Usein kysytyt kysymykset

Vuokra-aika on hyvin joustava. Voit esimerkiksi hakea tuotteet perjantaina ja palauttaa esimerkiksi sunnuntaina tai maanantaina.

Vaikka laitteemme ovat hyvin helppokäyttöisiä, palveluun sisältyy aina käyttökoulutus. Ongelmatilanteessa tavoitat meidät puhelimitse 24/7.

Laitteemme ovat hyvin helppokäyttöisiä, eli et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Halutessasi kuitenkin saat meiltä opastuksen laitteiden käyttöön.

Vuokraaminen on edullista oikein mitoitetulla paketilla! Tyypillinen tapahtuma onnistuu jo pelkillä langattomilla mikeillä, äänentoistolla ja valoilla. Saat nämä kätevästi yhdessä paketissa meiltä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Äänentoisto

Catering-palvelut

Dj-palvelu

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Pyydä tarjous, niin räätälöimme sinulle täydellisen palvelupaketin tapahtumaasi varten.

Tarjouspyyntö